Зачекайте...

181 Харчові технології

ХТ Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • заочна форма • 2р 5м
ВМ 15 • К 15
Заяв 9
Виробництво та технології / Харчові технології / Харчові технології в ресторанному господарстві
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Михайлюк В. Д. 0.000 Відмова
2 Кумлик О. М. 0.000 Відмова
3 Козак С. І. 0.000 Відмова
4 Кринична Д. В. 0.000 Відмова
5 Литвин С. І. 0.000 Відмова
6 Федорів Ю. Ю. 0.000 Відмова
7 Максим`юк А. Я. 0.000 Відмова
8 Матієшин М. І. 0.000 Відмова
9 Гринишин Б. М. 0.000 Відмова