Зачекайте...

181 Харчові технології

ФЕБХІПТ Бакалавр (на основі: Фаховий молодший бакалавр) • денна форма • 2р 10м
ВМ 6 • БМmax 4 • К 2
Заяв 5 • Конкурс на бюджет 1.25
Квота 1 1
Квота 2 1
Виробництво та технології / Харчові технології / Технології молока, жирів і продуктів для індустрії краси
  • Зараховано: 4
  • Оригіналів: 4
1. Українська мова , k=0.3 , мін.бал 100
2. Математика , k=0.5 , мін.бал 100
3. Історія України , k=0.2 , мін.бал 100
4. Українська література , k=0.2 , мін.бал 100
4. Іноземна мова , k=0.3 , мін.бал 100
4. Біологія , k=0.2 , мін.бал 100
4. Географія , k=0.2 , мін.бал 100
4. Фізика , k=0.5 , мін.бал 100
4. Хімія , k=0.5 , мін.бал 100
5. Українська мова , k=0.3 , мін.бал 100
6. Математика , k=0.5 , мін.бал 100
Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти , k=1
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Губко Х. В. Пр. 1 152.250 До наказу (б) 151 136 131
  • Українська мова: 151
  • Математика: 136
  • Історія України: 131
  • ГК: 1.02
  • РК: 1.07
Квота-1 done_all
2 Левченко А. Ю. Пр. 1 176.152 До наказу (б) 177 151 164
  • Українська мова: 177
  • Математика: 151
  • Історія України: 164
  • ГК: 1.02
  • РК: 1.07
done_all
3 Терехов В. В. Пр. 1 164.037 До наказу (б) 139 156 153
  • Українська мова: 139
  • Математика: 156
  • Історія України: 153
  • ГК: 1.02
  • РК: 1.07
done_all
4 Федорчак О. С. Пр. 1 145.047 До наказу (б) 127 136 134
  • Українська мова: 127
  • Математика: 136
  • Історія України: 134
  • ГК: 1.02
  • РК: 1.07
done_all
5 Голуб І. М. Пр. 2 168.894 Деактивовано (зарах. на б) 160 143 169 162
  • Українська мова: 160
  • Математика: 143
  • Історія України: 169
  • Географія: 162
  • ГК: 1.02
  • РК: 1.07