Зачекайте...

181 Харчові технології

ВХТ Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 2р 4м
ВМ 30 • К 30
Заяв 25
Виробництво та технології / Харчові технології / Зберігання, консервування та переробка молока
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Навроцький О. В. 0.000 Відхилено (к)
2 Клімук А. О. 0.000 Відхилено (к)
3 Чередник В. О. 0.000 Відхилено (к)
4 Харатинський О. М. 0.000 Відхилено (к)
5 Ковтун О. В. 0.000 Відхилено (к)
6 Коробка О. О. 0.000 Відхилено (к)
7 Муллін М. А. 0.000 Відхилено (к)
8 Бердичівський Д. С. 0.000 Відхилено (к)
9 Усов А. М. 0.000 Відхилено (к)
10 Лихогоденко В. І. 0.000 Відхилено (к)
11 Перебийніс М. С. 0.000 Відхилено (к)
12 Вітряк М. М. 0.000 Відхилено (к)
13 Ільніцький А. В. 0.000 Відхилено (к)
14 Степучев І. В. 0.000 Відхилено (к)
15 Воліховський В. К. 0.000 Відхилено (к)
16 Гарань О. В. 0.000 Відхилено (к)
17 Белеля С. В. 0.000 Відхилено (к)
18 Логомина Д. М. 0.000 Відмова
19 Гуртовенко Д. В. 0.000 Відмова
20 Поліщук А. Ю. 0.000 Відмова
21 Палкін Я. К. 0.000 Відмова
22 Пархоменко С. О. 0.000 Відмова
23 Фесун А. О. 0.000 Відмова
24 Лотаков В. П. 0.000 Відмова
25 Черненко О. А. 0.000 Відмова