Зачекайте...

181 Харчові технології

Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • денна форма • 1р 10м
ВМ 4 • К 4
Заяв 2
Виробництво та технології / Харчові технології / Харчові технології, Ресторанні технології та фуд-дизайн
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 1
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендован на контракт: 1
1. Українська мова , k=0.3 , мін.бал 100
2. Математика , k=0.5 , мін.бал 100
3. Історія України , k=0.2 , мін.бал 100
4. Українська література , k=0.2 , мін.бал 100
4. Іноземна мова , k=0.3 , мін.бал 100
4. Біологія , k=0.2 , мін.бал 100
4. Географія , k=0.2 , мін.бал 100
4. Фізика , k=0.5 , мін.бал 100
4. Хімія , k=0.5 , мін.бал 100
5. Українська мова , k=0.3 , мін.бал 100
6. Іноземна мова , k=0.3 , мін.бал 100
6. Історія України , k=0.2 , мін.бал 100
6. Математика , k=0.5 , мін.бал 100
6. Біологія , k=0.2 , мін.бал 100
6. Географія , k=0.2 , мін.бал 100
6. Фізика , k=0.5 , мін.бал 100
6. Хімія , k=0.5 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Михальчук Д. А. 133.385 До наказу (к) 140 115 149 147
  • Українська мова: 140
  • Математика: 115
  • Історія України: 149
  • Іноземна мова: 147
done_all
2 Степанов О. П. 123.417 Рекомендовано (к) 131 108 138 136
  • Українська мова: 131
  • Математика: 108
  • Історія України: 138
  • Географія: 136