Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

ВіППТ Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 2р 10м
ВМ 0
Заяв 18
  • Зараховано: 9
  • Оригіналів: 9
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендован на контракт: 1
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Шаповал О. Ю. 0.000 До наказу (к) done_all
2 Закоморний І. І. 0.000 До наказу (к) done
3 Сороченко Г. М. 0.000 До наказу (к) done
4 Удовенко О. В. 0.000 До наказу (к) done_all
5 Багмут О. О. 0.000 До наказу (к) done
6 Кінько О. В. 0.000 До наказу (к) done
7 Красний О. І. 0.000 До наказу (к) done
8 Карпій Р. М. 0.000 До наказу (к) done_all
9 Проценко П. В. 0.000 До наказу (к) done_all
10 Минка Л. Ю. 0.000 Рекомендовано (к)
11 Стапович В. Ю. 0.000 Допущено
12 Лисиченко В. О. 0.000 Допущено
13 Потапенко М. В. 0.000 Зареєстровано
14 Малашенко С. О. 0.000 Зареєстровано
15 Помазун О. В. 0.000 Зареєстровано
16 Федірко А. В. 0.000 Зареєстровано
17 Костенко Є. А. 0.000 Зареєстровано
18 Беззубенко В. П. 0.000 Зареєстровано