Зачекайте...

J2 Готельно-ресторанна справа та кейтеринг

КТВ Фаховий молодший бакалавр (на основі: Базова середня освіта) • денна форма • 2р 10м
ВМ 15 • К 15
Заяв 20
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Маценко С. О. 0.000 Зареєстровано
2 Любова Д. Д. 0.000 Зареєстровано
3 Маківчук С. О. 0.000 Зареєстровано
4 Соловей В. Є. 0.000 Зареєстровано
5 Іщук Д. А. 0.000 Зареєстровано
6 Нечипорук О. М. 0.000 Зареєстровано
7 Бродовський Т. К. 0.000 Зареєстровано
8 Сапожнік О. О. 0.000 Зареєстровано
9 Мацілецький І. А. 0.000 Зареєстровано
10 Довганюк А. І. 0.000 Зареєстровано
11 Галяга Н. О. 0.000 Зареєстровано
12 Шевцов І. А. 0.000 Зареєстровано
13 Пальчук А. Р. 0.000 Зареєстровано
14 Полянчук М. О. 0.000 Зареєстровано
15 Нестерук А. М. 0.000 Зареєстровано
16 Обертинська А. А. 0.000 Зареєстровано
17 Горева Д. А. 0.000 Зареєстровано
18 Остроус А. Є. 0.000 Зареєстровано
19 Дожа Д. Д. 0.000 Зареєстровано
20 Кушин Д. Є. 0.000 Зареєстровано