Зачекайте...

G13 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 2р 5м
ВМ 43 • К 43
Заяв 6
/ Технологія приготування їжі
1. Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
2. Математика , k=1.25 , мін.бал 100
3. Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
4. Українська література , k=1.25 , мін.бал 100
4. Іноземна мова , k=1.25 , мін.бал 100
4. Біологія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Географія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Фізика , k=1.25 , мін.бал 100
4. Хімія , k=1.25 , мін.бал 100
5. Співбесіда , k=1 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Дембицька О. С. 0.000 Зареєстровано
2 Разборський С. В. 0.000 Зареєстровано
3 Баштанна Д. С. 0.000 Зареєстровано
4 Лукачьова Г. П. 0.000 Зареєстровано
5 Іовчева Д. М. 0.000 Зареєстровано
6 Леонова Д. С. 0.000 Зареєстровано