Зачекайте...

J2 Готельно-ресторанна справа та кейтеринг

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 1р 10м
ВМ 46 • К 46
Заяв 7
1. Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
2. Математика , k=1.25 , мін.бал 100
3. Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
4. Українська література , k=1.25 , мін.бал 100
4. Іноземна мова , k=1.25 , мін.бал 100
4. Біологія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Географія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Фізика , k=1.25 , мін.бал 100
4. Хімія , k=1.25 , мін.бал 100
5. Співбесіда , k=1 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Петрієнко К. С. 158.000 Зареєстровано 142 100 127 137
  • Українська мова: 142
  • Математика: 100
  • Історія України: 127
  • Іноземна мова: 137
  • РК: 1.07
2 Смірнова М. Д. 139.000 Зареєстровано 115 100 124 105
  • Українська мова: 115
  • Математика: 100
  • Історія України: 124
  • Українська література: 105
  • РК: 1.07
3 Ясніцька М. С. 0.000 Зареєстровано
4 Салюк В. М. 0.000 Зареєстровано
5 Добіжа О. С. 0.000 Зареєстровано
6 Телятников О. С. 0.000 Зареєстровано
7 Бородіна К. Е. 0.000 Зареєстровано