Зачекайте...

J2 Готельно-ресторанна справа та кейтеринг

ХТТ Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 1р 10м
ВМ 12 • К 12
Заяв 7
1. Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
2. Математика , k=1.25 , мін.бал 100
3. Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
4. Українська література , k=1.25 , мін.бал 100
4. Іноземна мова , k=1.25 , мін.бал 100
4. Біологія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Географія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Фізика , k=1.25 , мін.бал 100
4. Хімія , k=1.25 , мін.бал 100
5. Співбесіда , k=1 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Махнир А. О. 176.000 Зареєстровано 152 134 132 144
  • Українська мова: 152
  • Математика: 134
  • Історія України: 132
  • Біологія: 144
2 Бойко В. А. 0.000 Зареєстровано
3 Степа Д. С. 0.000 Зареєстровано
4 Короленко К. О. 0.000 Зареєстровано
5 Устименко Н. К. 0.000 Зареєстровано
6 Мельнікова К. В. 0.000 Зареєстровано
7 Лялюшко Д. В. 0.000 Зареєстровано