Зачекайте...

G13 Харчові технології

Технологічне Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 2р 4м
ВМ 10 • К 10
Заяв 19
/ Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів
1. Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
2. Математика , k=1.25 , мін.бал 100
3. Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
4. Українська література , k=1.25 , мін.бал 100
4. Іноземна мова , k=1.25 , мін.бал 100
4. Біологія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Географія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Фізика , k=1.25 , мін.бал 100
4. Хімія , k=1.25 , мін.бал 100
5. Співбесіда , k=1
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Гарбуз Н. Р. 182.000 Зареєстровано 148 123 146 164
  • Українська мова: 148
  • Математика: 123
  • Історія України: 146
  • Біологія: 164
  • РК: 1.07
2 Орлова А. Л. 180.000 Зареєстровано 143 143 154 137
  • Українська мова: 143
  • Математика: 143
  • Історія України: 154
  • Іноземна мова: 137
  • РК: 1.07
3 Кожухар М. І. 175.000 Зареєстровано 140 140 136 144
  • Українська мова: 140
  • Математика: 140
  • Історія України: 136
  • Українська література: 144
  • РК: 1.07
4 Дмітрієв М. В. 0.000 Зареєстровано
5 Карпенко А. А. 0.000 Зареєстровано
6 Гозун А. І. 0.000 Зареєстровано
7 Мартиненко Л. О. 0.000 Зареєстровано
8 Лісняк Я. Ю. 0.000 Зареєстровано
9 Прокоф`єва Д. Д. 0.000 Зареєстровано
10 Каздоба А. І. 0.000 Зареєстровано
11 Ізмалков Є. О. 0.000 Зареєстровано
12 Кучер О. О. 0.000 Зареєстровано
13 Сальчук В. О. 0.000 Зареєстровано
14 Машко Д. І. 0.000 Зареєстровано
15 Рожок М. І. 0.000 Зареєстровано
16 Дяченко В. А. 0.000 Зареєстровано
17 Петров Я. О. 0.000 Зареєстровано
18 Белініс Л. С. 0.000 Зареєстровано
19 Суходольська Г. І. 0.000 Відмова