Зачекайте...

G13 Харчові технології

ХТ Фаховий молодший бакалавр (на основі: Базова середня освіта) • денна форма • 3р 5м
ВМ 45 • К 30
Заяв 22
/ Виробництво борошняних, кондитерських виробів і харчових концентратів
1. Співбесіда , k=1 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Шоломій І. О. 182.000 Допущено 182
  • Співбесіда: 182
  • РК: 1.07
2 Ворона Р. І. 155.000 Допущено 155
  • Співбесіда: 155
  • РК: 1.07
3 Усик А. С. 139.000 Допущено 139
  • Співбесіда: 139
  • РК: 1.07
4 Дорда А. О. 134.000 Допущено 134
  • Співбесіда: 134
  • РК: 1.07
5 Горохова А. О. 133.000 Допущено 133
  • Співбесіда: 133
  • РК: 1.07
6 Смажник О. В. 133.000 Допущено 133
  • Співбесіда: 133
  • РК: 1.07
7 1036-9625322 А. С. 131.000 Допущено 131
  • Співбесіда: 131
  • РК: 1.07
8 Пономаренко А. А. 129.000 Допущено 129
  • Співбесіда: 129
  • РК: 1.07
9 Юнак М. С. 127.000 Допущено 127
  • Співбесіда: 127
  • РК: 1.07
10 Черткова Є. О. 120.000 Допущено 120
  • Співбесіда: 120
  • РК: 1.07
11 Ямпольська К. В. 118.000 Допущено 118
  • Співбесіда: 118
  • РК: 1.07
12 Ласюченко А. О. 115.000 Допущено 115
  • Співбесіда: 115
  • РК: 1.07
13 1036-9635355 І. Є. 110.000 Допущено 110
  • Співбесіда: 110
  • РК: 1.07
14 Яценко Є. С. 107.000 Допущено 107
  • Співбесіда: 107
  • РК: 1.07
15 Деркач М. Є. 107.000 Допущено 107
  • Співбесіда: 107
  • РК: 1.07
16 Август Є. С. 106.000 Допущено 106
  • Співбесіда: 106
  • РК: 1.07
17 Гученко В. С. 105.000 Допущено 105
  • Співбесіда: 105
  • РК: 1.07
18 Сліпчук В. І. 102.000 Допущено 102
  • Співбесіда: 102
  • РК: 1.07
19 Вініченко О. Д. 100.000 Допущено 100
  • Співбесіда: 100
  • РК: 1.07
20 Коноплянник С. С. 100.000 Допущено 100
  • Співбесіда: 100
  • РК: 1.07
21 Хворостяна А. З. 100.000 Допущено 100
  • Співбесіда: 100
  • РК: 1.07
22 Волик О. О. 0.000 Зареєстровано