Зачекайте...

G13 Харчові технології

ТЗВ Фаховий молодший бакалавр (на основі: Кваліфікований робітник) • денна форма • 2р 5м
ВМ 13 • К 13
Заяв 3
1. Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
2. Математика , k=1.25 , мін.бал 100
3. Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
4. Українська література , k=1.25 , мін.бал 100
4. Іноземна мова , k=1.25 , мін.бал 100
4. Біологія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Географія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Фізика , k=1.25 , мін.бал 100
4. Хімія , k=1.25 , мін.бал 100
5. Українська мова , k=1 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Шепіда Ю. Р. 173.000 Зареєстровано 142 123 142 147
  • Українська мова: 142
  • Математика: 123
  • Історія України: 142
  • Географія: 147
  • РК: 1.04
2 Бабак О. І. 0.000 Зареєстровано
3 Ващук В. О. 0.000 Зареєстровано