Зачекайте...

G13 Харчові технології

ГВПАУ Фаховий молодший бакалавр (на основі: Кваліфікований робітник) • денна форма • 1р 10м
ВМ 30 • К 10
Заяв 16
/ Виробництво харчової продукції
1. Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
2. Математика , k=1.25 , мін.бал 100
3. Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
4. Українська література , k=1.25 , мін.бал 100
4. Іноземна мова , k=1.25 , мін.бал 100
4. Біологія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Географія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Фізика , k=1.25 , мін.бал 100
4. Хімія , k=1.25 , мін.бал 100
5. Співбесіда , k=1 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Дутко А. В. 0.000 Зареєстровано
2 Степаненко В. В. 0.000 Зареєстровано
3 Лахно Р. Ю. 0.000 Зареєстровано
4 Дроботя А. Р. 0.000 Зареєстровано
5 Стороженко Г. О. 0.000 Зареєстровано
6 Барильченко А. В. 0.000 Зареєстровано
7 Байковський О. М. 0.000 Зареєстровано
8 Свинар А. М. 0.000 Зареєстровано
9 Поліщук Є. С. 0.000 Зареєстровано
10 Стороженко Н. А. 0.000 Зареєстровано
11 Клюс А. О. 0.000 Зареєстровано
12 Шатохін Т. В. 0.000 Зареєстровано
13 Паснов Є. Р. 0.000 Зареєстровано
14 Римар М. О. 0.000 Зареєстровано
15 Голян Є. М. 0.000 Зареєстровано
16 Рябуха Д. О. 0.000 Зареєстровано