Зачекайте...

J2 Готельно-ресторанна справа та кейтеринг

ХТРБ Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 1р 10м
ВМ 15 • К 15
Заяв 10
1. Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
2. Математика , k=1.25 , мін.бал 100
3. Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
4. Українська література , k=1.25 , мін.бал 100
4. Іноземна мова , k=1.25 , мін.бал 100
4. Біологія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Географія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Фізика , k=1.25 , мін.бал 100
4. Хімія , k=1.25 , мін.бал 100
5. Співбесіда , k=1
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Яременко К. Є. 0.000 Зареєстровано
2 Мазур О. О. 0.000 Зареєстровано
3 Джурко А. О. 0.000 Зареєстровано
4 Аршинцева А. О. 0.000 Зареєстровано
5 Марченко І. О. 0.000 Зареєстровано
6 Мельнікова К. В. 0.000 Зареєстровано
7 Пащенко І. В. 0.000 Зареєстровано
8 Казацька А. В. 0.000 Зареєстровано
9 Шумейко Д. О. 0.000 Зареєстровано
10 Сабрєкова А. В. 0.000 Зареєстровано