Зачекайте...

J2 Готельно-ресторанна справа та кейтеринг

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Базова середня освіта) • денна форма • 2р 10м
ВМ 20 • К 20
Заяв 9
1. Співбесіда , k=1 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Ворушило А. М. 0.000 Зареєстровано
2 Шершак А. С. 0.000 Зареєстровано
3 Бондаренко П. Є. 0.000 Зареєстровано
4 Ткаченко Д. А. 0.000 Зареєстровано
5 Твердохліб К. С. 0.000 Зареєстровано
6 Коваленко А. М. 0.000 Зареєстровано
7 Романенко І. І. 0.000 Зареєстровано
8 Тихоненко А. С. 0.000 Зареєстровано
9 Гуліна С. І. 0.000 Зареєстровано