Зачекайте...

G13 Харчові технології

ФПіХВ Магістр (на основі: Бакалавр) • заочна форма • 1р 3м
ВМ 0
/ Технології зернопродуктів та зернові ресурси, Промислові та крафтові технології м’яса та м’ясопродуктів;, Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів, Харчові технології продуктів з рослинної сировини та молока для підприємств харчової індустрії, Харчові технології в ресторанній індустрії, Технології дієтичної харчової продукції і харчова безпечність
1. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) , k=0.2 , мін.бал 100
2. ТЗНК , k=0.2 , мін.бал 100
3. Фахове випробування , k=0.6 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0

Заяв ще немає