Зачекайте...

J2 Готельно-ресторанна справа та кейтеринг

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Базова середня освіта) • денна форма • 2р 10м
ВМ 7 • К 7
Заяв 11
1. Співбесіда , k=1 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Піка Н. Ю. 180.000 Допущено 180
  • Співбесіда: 180
2 Кибукевич В. Є. 170.000 Допущено 170
  • Співбесіда: 170
3 Марголін Н. Є. 160.000 Допущено 160
  • Співбесіда: 160
4 Зубіцька П. В. 160.000 Допущено 160
  • Співбесіда: 160
5 Конопко С. І. 150.000 Допущено 150
  • Співбесіда: 150
6 Карпов А. В. 150.000 Допущено 150
  • Співбесіда: 150
7 Олійник Б. С. 150.000 Допущено 150
  • Співбесіда: 150
8 Трошина Ю. О. 150.000 Допущено 150
  • Співбесіда: 150
9 Натальченко Д. В. 140.000 Допущено 140
  • Співбесіда: 140
10 Райпольд М. Р. 140.000 Допущено 140
  • Співбесіда: 140
11 Хоменко П. Р. 0.000 Відмова