Зачекайте...

G13 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Кваліфікований робітник) • денна форма • 1р 10м
ВМ 16 • К 1
Заяв 17
1. Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
2. Математика , k=1.25 , мін.бал 100
3. Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
4. Українська література , k=1.25 , мін.бал 100
4. Іноземна мова , k=1.25 , мін.бал 100
4. Біологія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Географія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Фізика , k=1.25 , мін.бал 100
4. Хімія , k=1.25 , мін.бал 100
5. Співбесіда , k=1 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Мащенко А. О. 161.000 Допущено 138 115 127 134
  • Українська мова: 138
  • Математика: 115
  • Історія України: 127
  • Біологія: 134
  • РК: 1.04
2 Бакушин О. Ю. 0.000 Зареєстровано
3 Заусалін М. С. 0.000 Зареєстровано
4 Мажара К. В. 0.000 Зареєстровано
5 Завізіон В. Д. 0.000 Зареєстровано
6 Чувило Н. Ю. 0.000 Зареєстровано
7 Поляк А. В. 0.000 Зареєстровано
8 Циганок Т. І. 0.000 Зареєстровано
9 Антонович Д. Д. 0.000 Зареєстровано
10 Ревука Н. О. 0.000 Зареєстровано
11 Басій А. Г. 0.000 Зареєстровано
12 Шишкань Н. М. 0.000 Зареєстровано
13 Вишницька М. О. 0.000 Зареєстровано
14 Харченко А. С. 0.000 Зареєстровано
15 Румянцев О. О. 0.000 Зареєстровано
16 Середа Р. С. 0.000 Зареєстровано
17 Пометун С. М. 0.000 Зареєстровано