Зачекайте...

J2 Готельно-ресторанна справа та кейтеринг

ВСП«КДЗ«НУ Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 1р 10м
ВМ 20 • К 10
Заяв 18
1. Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
2. Математика , k=1.25 , мін.бал 100
3. Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
4. Українська література , k=1.25 , мін.бал 100
4. Іноземна мова , k=1.25 , мін.бал 100
4. Біологія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Географія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Фізика , k=1.25 , мін.бал 100
4. Хімія , k=1.25 , мін.бал 100
5. Українська мова , k=1 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Вер`янський А. Е. 144.000 Зареєстровано 100 100 138 124
  • Українська мова: 100
  • Математика: 100
  • Історія України: 138
  • Географія: 124
  • РК: 1.04
2 Мачнєв О. О. 0.000 Зареєстровано
3 Мартинов А. М. 0.000 Зареєстровано
4 Любич А. О. 0.000 Зареєстровано
5 Миргородський І. В. 0.000 Зареєстровано
6 Литовченко Д. Р. 0.000 Зареєстровано
7 Дзуль А. Б. 0.000 Зареєстровано
8 Карась В. О. 0.000 Зареєстровано
9 Пилипенко В. С. 0.000 Зареєстровано
10 Ємченко М. В. 0.000 Зареєстровано
11 Бідненко Ю. О. 0.000 Зареєстровано
12 Чобітько Б. Б. 0.000 Зареєстровано
13 Савченко А. В. 0.000 Зареєстровано
14 Шендра В. Р. 0.000 Зареєстровано
15 Євтушенко А. С. 0.000 Зареєстровано
16 Сахно С. М. 0.000 Зареєстровано
17 Ремез Н. Ю. 0.000 Зареєстровано
18 Тягниренко І. Г. 0.000 Зареєстровано