Зачекайте...

J2 Готельно-ресторанна справа та кейтеринг

ЕЕЕГРС Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 1р 10м
ВМ 11 • К 11
Заяв 12
1. Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
2. Математика , k=1.25 , мін.бал 100
3. Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
4. Українська література , k=1.25 , мін.бал 100
4. Іноземна мова , k=1.25 , мін.бал 100
4. Біологія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Географія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Фізика , k=1.25 , мін.бал 100
4. Хімія , k=1.25 , мін.бал 100
5. Співбесіда , k=1
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Петрієнко К. С. 158.000 Зареєстровано 142 100 127 137
  • Українська мова: 142
  • Математика: 100
  • Історія України: 127
  • Іноземна мова: 137
  • РК: 1.07
2 Смірнова М. Д. 139.000 Зареєстровано 115 100 124 105
  • Українська мова: 115
  • Математика: 100
  • Історія України: 124
  • Українська література: 105
  • РК: 1.07
3 Пристяжнюк А. В. 0.000 Зареєстровано
4 Ясніцька М. С. 0.000 Зареєстровано
5 Даніліна О. О. 0.000 Зареєстровано
6 Галітовська В. В. 0.000 Зареєстровано
7 Мартенюк А. О. 0.000 Зареєстровано
8 Морщакова А. М. 0.000 Зареєстровано
9 Руснак О. О. 0.000 Зареєстровано
10 Кубрак В. Р. 0.000 Зареєстровано
11 Баштанна Д. С. 0.000 Зареєстровано
12 Петрусь С. В. 0.000 Зареєстровано