Зачекайте...

G13 Харчові технології

ТВ Фаховий молодший бакалавр (на основі: Базова середня освіта) • денна форма • 3р 5м
ВМ 11 • К 3
Заяв 17
/ Технологічна експертиза та безпека харчової продукції
1. Співбесіда , k=1 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Ткачук М. Д. 0.000 Зареєстровано
2 Котлубовська Є. М. 0.000 Зареєстровано
3 Мелентьєв О. М. 0.000 Зареєстровано
4 Дудко В. В. 0.000 Зареєстровано
5 Нежива П. Г. 0.000 Зареєстровано
6 Тропіна А. О. 0.000 Зареєстровано
7 Дудкін Є. Д. 0.000 Зареєстровано
8 Данилко А. М. 0.000 Зареєстровано
9 Левченко П. А. 0.000 Зареєстровано
10 Канцур О. О. 0.000 Зареєстровано
11 Пивоварова А. С. 0.000 Зареєстровано
12 Отрощенко А. С. 0.000 Зареєстровано
13 Зав`ялов Є. І. 0.000 Зареєстровано
14 Павловський Р. О. 0.000 Зареєстровано
15 Мунтян А. В. 0.000 Зареєстровано
16 Махницька В. В. 0.000 Зареєстровано
17 Скрипунов С. С. 0.000 Зареєстровано