Зачекайте...

J2 Готельно-ресторанна справа та кейтеринг

ФМ Бакалавр (на основі: ПЗСО) • заочна форма • 3р 9м
ВМ 15 • К 15
Заяв 2
1. Українська мова , k=0.35 , мін.бал 100
2. Математика , k=0.4 , мін.бал 100
3. Історія України , k=0.25 , мін.бал 100
4. Українська література , k=0.25 , мін.бал 100
4. Іноземна мова , k=0.25 , мін.бал 100
4. Біологія , k=0.2 , мін.бал 100
4. Географія , k=0.35 , мін.бал 100
4. Фізика , k=0.3 , мін.бал 100
4. Хімія , k=0.3 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Поліщук В. А. Пр. 1 174.431 Допущено 174 172 175 172
  • Українська мова: 174
  • Математика: 172
  • Історія України: 175
  • Біологія: 172
  • РК: 1.07
2 Єдаменко Є. В. Пр. 3 136.425 Допущено 136 131 127 136
  • Українська мова: 136
  • Математика: 131
  • Історія України: 127
  • Українська література: 136
  • РК: 1.07