Зачекайте...

J2 Готельно-ресторанна справа та кейтеринг

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Кваліфікований робітник) • денна форма • 1р 5м
ВМ 30
Заяв 15
Транспорт та послуги / Готельно-ресторанна справа та кейтеринг / Ресторанне обслуговування та кейтеринг
1. Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
2. Математика , k=1.25 , мін.бал 100
3. Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
4. Українська література , k=1.25 , мін.бал 100
4. Іноземна мова , k=1.25 , мін.бал 100
4. Біологія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Географія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Фізика , k=1.25 , мін.бал 100
4. Хімія , k=1.25 , мін.бал 100
5. Співбесіда , k=1 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Петрієва А. І. 0.000 Зареєстровано
2 Козьмин Х. М. 0.000 Зареєстровано
3 Вінявський С. Ю. 0.000 Зареєстровано
4 Воробйов Е. В. 0.000 Зареєстровано
5 Ісаєв В. Є. 0.000 Зареєстровано
6 Решетняк Ю. В. 0.000 Зареєстровано
7 Воробець Т. М. 0.000 Зареєстровано
8 Доцяк Я. В. 0.000 Зареєстровано
9 Васютин В. Б. 0.000 Зареєстровано
10 Василик Д. М. 0.000 Зареєстровано
11 Зельська Х. Л. 0.000 Зареєстровано
12 Шібель А. Б. 0.000 Зареєстровано
13 Петрик Є. С. 0.000 Зареєстровано
14 Шумейко Д. В. 0.000 Зареєстровано
15 Ткачук П. В. 0.000 Зареєстровано