Зачекайте...

G13 Харчові технології

КТВ Фаховий молодший бакалавр (на основі: Кваліфікований робітник) • денна форма • 2р 5м
ВМ 20 • К 17
Заяв 5
/ Зберігання, консервування та переробка м`яса
1. Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
2. Математика , k=1.25 , мін.бал 100
3. Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
4. Українська література , k=1.25 , мін.бал 100
4. Іноземна мова , k=1.25 , мін.бал 100
4. Біологія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Географія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Фізика , k=1.25 , мін.бал 100
4. Хімія , k=1.25 , мін.бал 100
5. Співбесіда , k=1 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Василькіна Г. Ю. 147.000 Зареєстровано 131 100 130 110
  • Українська мова: 131
  • Математика: 100
  • Історія України: 130
  • Українська література: 110
  • РК: 1.04
2 Ступка Н. С. 0.000 Зареєстровано
3 Хроміхіна І. Ю. 0.000 Зареєстровано
4 Муха В. М. 0.000 Зареєстровано
5 Бондар Д. С. 0.000 Зареєстровано