Зачекайте...

G13 Харчові технології

КТВ Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 2р 5м
ВМ 45 • К 30
Заяв 15
/ Виробництво харчової продукції
1. Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
2. Математика , k=1.25 , мін.бал 100
3. Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
4. Українська література , k=1.25 , мін.бал 100
4. Іноземна мова , k=1.25 , мін.бал 100
4. Біологія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Географія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Фізика , k=1.25 , мін.бал 100
4. Хімія , k=1.25 , мін.бал 100
5. Співбесіда , k=1 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Старченко К. О. 165.000 Зареєстровано 134 115 140 140
  • Українська мова: 134
  • Математика: 115
  • Історія України: 140
  • Біологія: 140
  • РК: 1.04
2 Василькін І. Ю. 154.000 Зареєстровано 100 123 127 142
  • Українська мова: 100
  • Математика: 123
  • Історія України: 127
  • Біологія: 142
  • РК: 1.04
3 Гуренко О. О. 0.000 Зареєстровано
4 Гаріфулін В. В. 0.000 Зареєстровано
5 Чередник Н. В. 0.000 Зареєстровано
6 Копач С. В. 0.000 Зареєстровано
7 Чабан Р. О. 0.000 Зареєстровано
8 Гаца М. В. 0.000 Зареєстровано
9 Дацька К. О. 0.000 Зареєстровано
10 Саломатов М. В. 0.000 Зареєстровано
11 Юріна С. П. 0.000 Зареєстровано
12 Романко О. М. 0.000 Зареєстровано
13 Балачук О. С. 0.000 Зареєстровано
14 Федіна О. В. 0.000 Зареєстровано
15 Ус П. О. 0.000 Зареєстровано