Зачекайте...

G13 Харчові технології

Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 2р 10м
ВМ 7 • БМmax 5 • К 2
Заяв 1 • Конкурс на бюджет 0.2
/ Ресторанні технології
1. Українська мова , k=0.3 , мін.бал 100
2. Математика , k=0.5 , мін.бал 100
3. Історія України , k=0.2 , мін.бал 100
4. Українська література , k=0.2 , мін.бал 100
4. Іноземна мова , k=0.3 , мін.бал 100
4. Біологія , k=0.4 , мін.бал 100
4. Географія , k=0.2 , мін.бал 100
4. Фізика , k=0.4 , мін.бал 100
4. Хімія , k=0.4 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Баторі Д. Ф. Пр. 1 136.024 Зареєстровано 140 123 132 142
  • Українська мова: 140
  • Математика: 123
  • Історія України: 132
  • Біологія: 142
  • ГК: 1.02