Зачекайте...

G13 Харчові технології

ХТРБ Фаховий молодший бакалавр (на основі: Базова середня освіта) • денна форма • 3р 4м
ВМ 90 • К 90
Заяв 14
1. Співбесіда , k=1 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Бузохіна В. С. 180.000 Допущено 180
  • Співбесіда: 180
  • РК: 1.07
2 Бондаренко В. Ю. 160.000 Допущено 160
  • Співбесіда: 160
  • РК: 1.07
3 Спільник А. О. 160.000 Допущено 160
  • Співбесіда: 160
  • РК: 1.07
4 Горденко К. О. 150.000 Допущено 150
  • Співбесіда: 150
  • РК: 1.07
5 Александренко О. І. 150.000 Допущено 150
  • Співбесіда: 150
  • РК: 1.07
6 Квітченко К. М. 150.000 Допущено 150
  • Співбесіда: 150
  • РК: 1.07
7 Солоха А. В. 140.000 Допущено 140
  • Співбесіда: 140
  • РК: 1.07
8 Доктор А. В. 120.000 Допущено 120
  • Співбесіда: 120
  • РК: 1.07
9 Цуркан А. В. 120.000 Допущено 120
  • Співбесіда: 120
  • РК: 1.07
10 Кеніх С. А. 0.000 Зареєстровано
11 Ступенькова Е. О. 0.000 Зареєстровано
12 Лутай Д. В. 0.000 Зареєстровано
13 Пушкаренко І. Є. 0.000 Зареєстровано
14 Костюков Д. К. 0.000 Зареєстровано