Зачекайте...

J2 Готельно-ресторанна справа та кейтеринг

ІЮВ Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 1р 10м
ВМ 1 • К 1
Заяв 11
1. Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
2. Математика , k=1.25 , мін.бал 100
3. Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
4. Українська література , k=1.25 , мін.бал 100
4. Іноземна мова , k=1.25 , мін.бал 100
4. Біологія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Географія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Фізика , k=1.25 , мін.бал 100
4. Хімія , k=1.25 , мін.бал 100
5. Співбесіда , k=1 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Лазар С. І. 0.000 Зареєстровано
2 Алієва Є. Д. 0.000 Зареєстровано
3 Петрова С. М. 0.000 Зареєстровано
4 Дем`янів Ю. А. 0.000 Зареєстровано
5 Ілюк А. Р. 0.000 Зареєстровано
6 Мандзюк В. В. 0.000 Зареєстровано
7 Скорина О. Є. 0.000 Заява надійшла з сайту
8 Бородулін В. О. 0.000 Заява надійшла з сайту
9 Тимчук В. В. 0.000 Заява надійшла з сайту
10 Бойчук Р. І. 0.000 Заява надійшла з сайту
11 Колесник В. А. 0.000 Заява надійшла з сайту