Зачекайте...

G13 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Кваліфікований робітник) • денна форма • 1р 4м
ВМ 40 • К 15
Заяв 8
/ Виробництво харчової продукції
1. Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
2. Математика , k=1.25 , мін.бал 100
3. Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
4. Українська література , k=1.25 , мін.бал 100
4. Іноземна мова , k=1.25 , мін.бал 100
4. Біологія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Географія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Фізика , k=1.25 , мін.бал 100
4. Хімія , k=1.25 , мін.бал 100
5. Співбесіда , k=1 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Кононученко С. В. 0.000 Зареєстровано
2 Коліжук М. В. 0.000 Зареєстровано
3 Герасименко Ю. О. 0.000 Зареєстровано
4 Шкробот Є. С. 0.000 Зареєстровано
5 Соловйов Д. І. 0.000 Зареєстровано
6 Звенигородський Г. В. 0.000 Зареєстровано
7 Єрмоленко Н. Р. 0.000 Зареєстровано
8 Федоренко Б. В. 0.000 Зареєстровано