Зачекайте...

J2 Готельно-ресторанна справа та кейтеринг

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Кваліфікований робітник) • денна форма • 1р 10м
ВМ 20 • К 5
Заяв 9
1. Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
2. Математика , k=1.25 , мін.бал 100
3. Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
4. Українська література , k=1.25 , мін.бал 100
4. Іноземна мова , k=1.25 , мін.бал 100
4. Біологія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Географія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Фізика , k=1.25 , мін.бал 100
4. Хімія , k=1.25 , мін.бал 100
5. Співбесіда , k=1 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Хвесик М. О. 0.000 Зареєстровано
2 Кушнерик А. О. 0.000 Зареєстровано
3 Божко О. В. 0.000 Зареєстровано
4 Стефанський А. Ю. 0.000 Зареєстровано
5 Віднічук К. А. 0.000 Зареєстровано
6 Давидюк А. А. 0.000 Зареєстровано
7 Кононович Д. С. 0.000 Зареєстровано
8 Хомич Ю. А. 0.000 Зареєстровано
9 П`явка А. В. 0.000 Зареєстровано