Зачекайте...

J2 Готельно-ресторанна справа та кейтеринг

ФМ Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 2р 10м
ВМ 10 • К 10
Заяв 1
1. Українська мова , k=0.35 , мін.бал 100
2. Математика , k=0.4 , мін.бал 100
3. Історія України , k=0.25 , мін.бал 100
4. Українська література , k=0.25 , мін.бал 100
4. Іноземна мова , k=0.25 , мін.бал 100
4. Біологія , k=0.2 , мін.бал 100
4. Географія , k=0.35 , мін.бал 100
4. Фізика , k=0.3 , мін.бал 100
4. Хімія , k=0.3 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Ялич К. О. Пр. 6 121.980 Заява надійшла з сайту 142 100 124 110
  • Українська мова: 142
  • Математика: 100
  • Історія України: 124
  • Українська література: 110
  • РК: 1.07