Зачекайте...

G13 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Кваліфікований робітник) • денна форма • 1р 4м
ВМ 30 • БМ 25 • К 5
Заяв 17 • Конкурс на бюджет 0.68
1. Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
2. Математика , k=1.25 , мін.бал 100
3. Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
4. Українська література , k=1.25 , мін.бал 100
4. Іноземна мова , k=1.25 , мін.бал 100
4. Біологія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Географія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Фізика , k=1.25 , мін.бал 100
4. Хімія , k=1.25 , мін.бал 100
5. Співбесіда , k=1 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Іванченко А. Р. 0.000 Зареєстровано
2 Міщенко Т. І. 0.000 Зареєстровано
3 Барановська В. О. 0.000 Зареєстровано
4 Дем`янчук В. В. 0.000 Зареєстровано
5 Ніколаєнко Я. М. 0.000 Зареєстровано
6 Мазур А. О. 0.000 Зареєстровано
7 Юрченко С. В. 0.000 Зареєстровано
8 Герасименко М. А. 0.000 Зареєстровано
9 Мангул А. Д. 0.000 Зареєстровано
10 Нелень О. О. 0.000 Зареєстровано
11 Кузуб А. А. 0.000 Зареєстровано
12 Завадський Б. Є. 0.000 Зареєстровано
13 Василець І. О. 0.000 Зареєстровано
14 Антіпова К. В. 0.000 Зареєстровано
15 Ілієнко С. О. 0.000 Зареєстровано
16 Ружило Н. В. 0.000 Зареєстровано
17 Деньщикова О. М. 0.000 Зареєстровано