Зачекайте...

J2 Готельно-ресторанна справа та кейтеринг

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Базова середня освіта) • денна форма • 2р 10м
ВМ 20 • К 20
Заяв 16
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Реміцька К. Р. 180.000 Допущено 180
  • Співбесіда: 180
2 Федьків Ю. В. 175.000 Допущено 175
  • Співбесіда: 175
3 Хороз Т. І. 140.000 Допущено 140
  • Співбесіда: 140
4 Кушнірик А. Я. 140.000 Допущено 140
  • Співбесіда: 140
5 Гарасимів А. О. 140.000 Допущено 140
  • Співбесіда: 140
6 Гавчик С. М. 130.000 Допущено 130
  • Співбесіда: 130
7 Колішевський М. Ю. 130.000 Допущено 130
  • Співбесіда: 130
8 Федоляк М. Я. 125.000 Допущено 125
  • Співбесіда: 125
9 Попко Л. М. 125.000 Допущено 125
  • Співбесіда: 125
10 Маєвський С. І. 125.000 Допущено 125
  • Співбесіда: 125
11 Стельмах А. В. 0.000 Зареєстровано
12 Голюка А. Ю. 0.000 Зареєстровано
13 Жеребецький Р. З. 0.000 Зареєстровано
14 Старик Я. В. 0.000 Зареєстровано
15 Малерик В. Я. 0.000 Зареєстровано
16 Ференчук В. А. 0.000 Зареєстровано