Зачекайте...

J2 Готельно-ресторанна справа та кейтеринг

ВПГРБіП Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 1р 10м
ВМ 20 • К 20
Заяв 8
1. Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
2. Математика , k=1.25 , мін.бал 100
3. Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
4. Українська література , k=1.25 , мін.бал 100
4. Іноземна мова , k=1.25 , мін.бал 100
4. Біологія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Географія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Фізика , k=1.25 , мін.бал 100
4. Хімія , k=1.25 , мін.бал 100
5. Співбесіда , k=1 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Трач Д. Р. 0.000 Зареєстровано
2 Нестерчук Д. А. 0.000 Зареєстровано
3 Вибодовський В. В. 0.000 Зареєстровано
4 Когут В. В. 0.000 Зареєстровано
5 Травіна Т. В. 0.000 Зареєстровано
6 Якимчук Я. В. 0.000 Зареєстровано
7 Бабій О. В. 0.000 Зареєстровано
8 Маєвська М. В. 0.000 Зареєстровано