Зачекайте...

J2 Готельно-ресторанна справа та кейтеринг

ВСП Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 1р 10м
ВМ 5
Заяв 5
1. Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
2. Математика , k=1.25 , мін.бал 100
3. Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
4. Українська література , k=1.25 , мін.бал 100
4. Іноземна мова , k=1.25 , мін.бал 100
4. Біологія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Географія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Фізика , k=1.25 , мін.бал 100
4. Хімія , k=1.25 , мін.бал 100
5. Співбесіда , k=1 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Качала М. І. 166.000 Зареєстровано 136 123 136 136
  • Українська мова: 136
  • Математика: 123
  • Історія України: 136
  • Українська література: 136
2 Кравченко С. О. 157.000 Зареєстровано 144 100 116 142
  • Українська мова: 144
  • Математика: 100
  • Історія України: 116
  • Біологія: 142
3 Дмитрик В. І. 0.000 Зареєстровано
4 Бухонко А. О. 0.000 Зареєстровано
5 Шнурик М. В. 0.000 Зареєстровано