Зачекайте...

G13 Харчові технології

ЕТВ Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 2р 5м
ВМ 10
Заяв 9
/ Виробництво харчової продукції
1. Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
2. Математика , k=1.25 , мін.бал 100
3. Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
4. Українська література , k=1.25 , мін.бал 100
4. Іноземна мова , k=1.25 , мін.бал 100
4. Біологія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Географія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Фізика , k=1.25 , мін.бал 100
4. Хімія , k=1.25 , мін.бал 100
5. Співбесіда , k=1 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Степаненко Д. Д. 141.000 Допущено 110 100 132 110
  • Українська мова: 110
  • Математика: 100
  • Історія України: 132
  • Українська література: 110
  • РК: 1.07
Співбесіда
2 Лебедкін П. М. 157.000 Допущено 125 131 127 118
  • Українська мова: 125
  • Математика: 131
  • Історія України: 127
  • Іноземна мова: 118
  • РК: 1.07
3 Золоткова О. С. 0.000 Зареєстровано
4 Ткачова Є. Ф. 0.000 Зареєстровано
5 Кузьміна В. І. 0.000 Зареєстровано
6 Луценко Є. О. 0.000 Зареєстровано
7 Дмитришина К. М. 0.000 Зареєстровано
8 Ткачик В. О. 0.000 Зареєстровано
9 Золоткова О. С. 0.000 Скасовано (втрата пріор.)