Зачекайте...

G13 Харчові технології

ВСП"ФКТДАУ Фаховий молодший бакалавр (на основі: Базова середня освіта) • денна форма • 3р 5м
ВМ 7
Заяв 3
/ Бродильне виробництво і виноробство
1. Співбесіда , k=1 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Русанов П. В. 179.000 Допущено 179
  • Співбесіда: 179
  • РК: 1.07
2 Кузьміна Е. І. 175.000 Допущено 175
  • Співбесіда: 175
  • РК: 1.07
3 Чиж В. О. 170.000 Допущено 170
  • Співбесіда: 170
  • РК: 1.07