Зачекайте...

G13 Харчові технології

ТВ Фаховий молодший бакалавр (на основі: Базова середня освіта) • денна форма • 3р 5м
ВМ 8 • К 3
Заяв 15
/ Бродильне виробництво і виноробство
1. Співбесіда , k=1 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Котлубовська Є. М. 0.000 Зареєстровано
2 Дудко В. В. 0.000 Зареєстровано
3 Коротков А. М. 0.000 Зареєстровано
4 Огородник Д. В. 0.000 Зареєстровано
5 Канцур О. О. 0.000 Зареєстровано
6 Отрощенко А. С. 0.000 Зареєстровано
7 Брудницька В. В. 0.000 Зареєстровано
8 Зав`ялов Є. І. 0.000 Зареєстровано
9 Павловський Р. О. 0.000 Зареєстровано
10 Мунтян А. В. 0.000 Зареєстровано
11 Ткаченко О. О. 0.000 Зареєстровано
12 Кічманюк Є. В. 0.000 Зареєстровано
13 Буділовська П. О. 0.000 Зареєстровано
14 Родік М. С. 0.000 Зареєстровано
15 Деркач І. О. 0.000 Зареєстровано