Зачекайте...

G13 Харчові технології

ЕТВ Фаховий молодший бакалавр (на основі: Базова середня освіта) • денна форма • 3р 5м
ВМ 25
Заяв 18
/ Виробництво харчової продукції
1. Співбесіда , k=1 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Кіппа Є. Є. 195.000 Допущено 195
  • Співбесіда: 195
  • РК: 1.07
Співбесіда
2 894-9657067 Е. О. 160.000 Допущено 160
  • Співбесіда: 160
  • РК: 1.07
Співбесіда
3 Степанов К. Д. 181.000 Допущено 181
  • Співбесіда: 181
  • РК: 1.07
Співбесіда
4 Терешенкова Є. Є. 168.000 Допущено 168
  • Співбесіда: 168
  • РК: 1.07
Співбесіда
5 Книшенко К. І. 167.000 Допущено 167
  • Співбесіда: 167
  • РК: 1.07
6 Жекова М. С. 165.000 Допущено 165
  • Співбесіда: 165
  • РК: 1.07
7 Малахова К. В. 161.000 Допущено 161
  • Співбесіда: 161
  • РК: 1.07
8 Хромей А. Д. 161.000 Допущено 161
  • Співбесіда: 161
  • РК: 1.07
9 Чабан Д. О. 160.000 Допущено 160
  • Співбесіда: 160
  • РК: 1.07
10 Вощук О. М. 156.000 Допущено 156
  • Співбесіда: 156
  • РК: 1.07
11 Созоновський Д. І. 155.000 Допущено 155
  • Співбесіда: 155
  • РК: 1.07
12 Вініченко А. О. 153.000 Допущено 153
  • Співбесіда: 153
  • РК: 1.07
13 Жердєв Т. Д. 128.000 Допущено 128
  • Співбесіда: 128
  • РК: 1.07
14 Олійник М. О. 126.000 Допущено 126
  • Співбесіда: 126
  • РК: 1.07
15 Кульманов З. К. 120.000 Допущено 120
  • Співбесіда: 120
  • РК: 1.07
16 Нетребенко М. С. 115.000 Допущено 115
  • Співбесіда: 115
  • РК: 1.07
17 Гєворкян М. А. 0.000 Зареєстровано
18 Щербатенко С. О. 0.000 Зареєстровано