Зачекайте...

G13 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Кваліфікований робітник) • денна форма • 1р 5м
ВМ 90 • К 10
Заяв 32
/ Технологія приготування їжі
1. Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
2. Математика , k=1.25 , мін.бал 100
3. Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
4. Українська література , k=1.25 , мін.бал 100
4. Іноземна мова , k=1.25 , мін.бал 100
4. Біологія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Географія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Фізика , k=1.25 , мін.бал 100
4. Хімія , k=1.25 , мін.бал 100
5. Співбесіда , k=1 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Заїка Р. В. 152.000 Зареєстровано 115 108 127 136
  • Українська мова: 115
  • Математика: 108
  • Історія України: 127
  • Біологія: 136
  • РК: 1.04
2 Півторак Н. Ю. 0.000 Зареєстровано
3 Кам`янська В. А. 0.000 Зареєстровано
4 Ванін Д. С. 0.000 Зареєстровано
5 Харченко Л. О. 0.000 Зареєстровано
6 Оспіщева Н. О. 0.000 Зареєстровано
7 Момот Д. С. 0.000 Зареєстровано
8 Шавкун О. К. 0.000 Зареєстровано
9 Зайчик А. Ю. 0.000 Зареєстровано
10 Мамєдова Л. Р. 0.000 Зареєстровано
11 Коваль В. С. 0.000 Зареєстровано
12 Чумак Г. К. 0.000 Зареєстровано
13 Важинська О. Ю. 0.000 Зареєстровано
14 Бондар О. О. 0.000 Зареєстровано
15 Кушнір І. М. 0.000 Зареєстровано
16 Булгакова В. В. 0.000 Зареєстровано
17 Собочинський Р. Р. 0.000 Зареєстровано
18 Катан О. В. 0.000 Зареєстровано
19 Савенков А. Є. 0.000 Зареєстровано
20 Геря М. І. 0.000 Зареєстровано
21 Бондаренко К. В. 0.000 Зареєстровано
22 Карпов К. С. 0.000 Зареєстровано
23 Кубракова А. С. 0.000 Зареєстровано
24 Кручок Ю. П. 0.000 Зареєстровано
25 Заєць В. М. 0.000 Зареєстровано
26 Назаренко В. В. 0.000 Зареєстровано
27 Капиця С. І. 0.000 Зареєстровано
28 Желябовська О. Ю. 0.000 Зареєстровано
29 Ляднов О. І. 0.000 Зареєстровано
30 Ванін Д. С. 0.000 Скасовано (втрата пріор.)
31 Ковальська Н. Ф. 0.000 Скасовано (втрата пріор.)
32 Скляренко С. С. 0.000 Скасовано (втрата пріор.)