Зачекайте...

G13 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Базова середня освіта) • денна форма • 3р 5м
ВМ 30 • К 15
Заяв 6
/ Технологія приготування їжі
1. Співбесіда , k=1 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Березовський О. М. 181.000 Допущено 181
  • Співбесіда: 181
  • РК: 1.04
2 Шихов Є. О. 162.000 Допущено 162
  • Співбесіда: 162
  • РК: 1.04
3 Нікуліна В. А. 153.000 Допущено 153
  • Співбесіда: 153
  • РК: 1.04
4 Маліч Д. В. 150.000 Допущено 150
  • Співбесіда: 150
  • РК: 1.04
5 Хороших В. А. 125.000 Допущено 125
  • Співбесіда: 125
  • РК: 1.04
6 Кириченко Є. О. 0.000 Зареєстровано