Зачекайте...

G13 Харчові технології

ВХТ Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 2р 5м
ВМ 20
Заяв 12
/ Зберігання та переробка зерна, Зберігання, консервування та переробка плодів і овочів
1. Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
2. Математика , k=1.25 , мін.бал 100
3. Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
4. Українська література , k=1.25 , мін.бал 100
4. Іноземна мова , k=1.25 , мін.бал 100
4. Біологія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Географія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Фізика , k=1.25 , мін.бал 100
4. Хімія , k=1.25 , мін.бал 100
5. Українська мова , k=1 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Матвієнко І. О. 0.000 Зареєстровано
2 Іванова Т. В. 0.000 Зареєстровано
3 Миронець Н. М. 0.000 Зареєстровано
4 Колосова Н. О. 0.000 Зареєстровано
5 Челядін О. М. 0.000 Зареєстровано
6 Касанов З. Б. 0.000 Зареєстровано
7 Чертушкіна Л. В. 0.000 Зареєстровано
8 Білоног М. І. 0.000 Зареєстровано
9 Павленко Н. Д. 0.000 Зареєстровано
10 Мазін М. І. 0.000 Зареєстровано
11 Стрельбицька Н. Г. 0.000 Зареєстровано
12 Тарасова Л. В. 0.000 Зареєстровано