Зачекайте...

G13 Харчові технології

ТВ Фаховий молодший бакалавр (на основі: Базова середня освіта) • денна форма • 3р 5м
ВМ 0
Заяв 6
/ Зберігання, консервування та переробка м’яса
1. Співбесіда , k=1 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Ткачук М. Д. 0.000 Зареєстровано
2 Тропіна А. О. 0.000 Зареєстровано
3 Данилко А. М. 0.000 Зареєстровано
4 Огородник Д. В. 0.000 Зареєстровано
5 Канцур О. О. 0.000 Зареєстровано
6 Мунтян А. В. 0.000 Зареєстровано