Зачекайте...

G13 Харчові технології

Технологічне Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 2р 4м
ВМ 10 • К 10
Заяв 20
/ Інноваційні технології та організація громадського харчування
1. Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
2. Математика , k=1.25 , мін.бал 100
3. Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
4. Українська література , k=1.25 , мін.бал 100
4. Іноземна мова , k=1.25 , мін.бал 100
4. Біологія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Географія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Фізика , k=1.25 , мін.бал 100
4. Хімія , k=1.25 , мін.бал 100
5. Співбесіда , k=1
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Петрієнко К. С. 158.000 Зареєстровано 142 100 127 137
  • Українська мова: 142
  • Математика: 100
  • Історія України: 127
  • Іноземна мова: 137
  • РК: 1.07
2 Спину М. І. 0.000 Зареєстровано
3 Карпенко А. А. 0.000 Зареєстровано
4 Мартиненко Л. О. 0.000 Зареєстровано
5 Лісняк Я. Ю. 0.000 Зареєстровано
6 Прокоф`єва Д. Д. 0.000 Зареєстровано
7 Каздоба А. І. 0.000 Зареєстровано
8 Ізмалков Є. О. 0.000 Зареєстровано
9 Кучер О. О. 0.000 Зареєстровано
10 Сальчук В. О. 0.000 Зареєстровано
11 Гостюхін Д. О. 0.000 Зареєстровано
12 Машко Д. І. 0.000 Зареєстровано
13 Дяченко В. А. 0.000 Зареєстровано
14 Рожок М. І. 0.000 Зареєстровано
15 Белініс Л. С. 0.000 Зареєстровано
16 Капінос В. Г. 0.000 Зареєстровано
17 Сарбіатова А. А. 0.000 Зареєстровано
18 Орлова А. Л. 180.000 Заява надійшла з сайту 143 143 154 137
  • Українська мова: 143
  • Математика: 143
  • Історія України: 154
  • Іноземна мова: 137
  • РК: 1.07
19 Брегін В. В. 0.000 Заява надійшла з сайту
20 Суходольська Г. І. 0.000 Відмова