Зачекайте...

G13 Харчові технології

ХВПКУ Фаховий молодший бакалавр (на основі: Кваліфікований робітник) • денна форма • 1р 4м
ВМ 32 • БМ 32
Заяв 20 • Конкурс на бюджет 0.63
/ Виробництво харчової продукції
1. Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
2. Математика , k=1.25 , мін.бал 100
3. Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
4. Українська література , k=1.25 , мін.бал 100
4. Іноземна мова , k=1.25 , мін.бал 100
4. Біологія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Географія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Фізика , k=1.25 , мін.бал 100
4. Хімія , k=1.25 , мін.бал 100
5. Співбесіда , k=1
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Соломка А. В. 0.000 Зареєстровано
2 Богдановська О. О. 0.000 Зареєстровано
3 Загородній Є. А. 0.000 Зареєстровано
4 Доценко В. С. 0.000 Зареєстровано
5 Туришева В. В. 0.000 Зареєстровано
6 Коротишева В. В. 0.000 Зареєстровано
7 Кулик С. Р. 0.000 Зареєстровано
8 Стрельников А. В. 0.000 Зареєстровано
9 Нарожняк В. М. 0.000 Зареєстровано
10 Єфременко Д. А. 0.000 Зареєстровано
11 Щуцький В. А. 0.000 Зареєстровано
12 Шишкіна М. І. 0.000 Зареєстровано
13 Костіна Є. Г. 0.000 Зареєстровано
14 Ретізник А. Б. 0.000 Зареєстровано
15 Медведєв Б. І. 0.000 Зареєстровано
16 Ляліна Д. В. 0.000 Зареєстровано
17 Симоненко А. С. 0.000 Зареєстровано
18 Головченко В. В. 0.000 Зареєстровано
19 Федін Н. В. 0.000 Заява надійшла з сайту
20 Нарожняк В. М. 0.000 Скасовано (втрата пріор.)