Зачекайте...

J2 Готельно-ресторанна справа та кейтеринг

ДВ Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 1р 10м
ВМ 60 • К 60
Заяв 2
1. Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
2. Математика , k=1.25 , мін.бал 100
3. Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
4. Українська література , k=1.25 , мін.бал 100
4. Іноземна мова , k=1.25 , мін.бал 100
4. Біологія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Географія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Фізика , k=1.25 , мін.бал 100
4. Хімія , k=1.25 , мін.бал 100
5. Співбесіда , k=1 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Івасишин В. М. 0.000 Зареєстровано
2 Кондратова О. О. 0.000 Заява надійшла з сайту