Зачекайте...

J2 Готельно-ресторанна справа та кейтеринг

КРОК Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 1р 10м
ВМ 5 • К 5
Заяв 7
1. Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
2. Математика , k=1.25 , мін.бал 100
3. Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
4. Українська література , k=1.25 , мін.бал 100
4. Іноземна мова , k=1.25 , мін.бал 100
4. Біологія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Географія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Фізика , k=1.25 , мін.бал 100
4. Хімія , k=1.25 , мін.бал 100
5. Співбесіда , k=1
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Біловус П. В. 179.000 Зареєстровано 142 140 142 149
  • Українська мова: 142
  • Математика: 140
  • Історія України: 142
  • Біологія: 149
2 Носенко С. О. 0.000 Зареєстровано
3 Сажина К. О. 0.000 Зареєстровано
4 Заруцький О. М. 0.000 Зареєстровано
5 Степа Д. С. 0.000 Зареєстровано
6 Заводовська Я. С. 0.000 Зареєстровано
7 Яковенко О. С. 0.000 Зареєстровано