Зачекайте...

G13 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • заочна форма • 2р 5м
ВМ 25 • К 10
Заяв 10
1. Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
2. Математика , k=1.25 , мін.бал 100
3. Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
4. Українська література , k=1.25 , мін.бал 100
4. Іноземна мова , k=1.25 , мін.бал 100
4. Біологія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Географія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Фізика , k=1.25 , мін.бал 100
4. Хімія , k=1.25 , мін.бал 100
5. Співбесіда , k=1
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Пікус М. В. 0.000 Зареєстровано
2 Петриченко А. І. 0.000 Зареєстровано
3 Червона Б. С. 0.000 Зареєстровано
4 Гнезділова В. В. 0.000 Зареєстровано
5 Кузіна А. А. 0.000 Зареєстровано
6 Поденежна К. О. 0.000 Зареєстровано
7 Арапова В. С. 0.000 Зареєстровано
8 Іванов Д. А. 0.000 Зареєстровано
9 Ольховська В. С. 0.000 Зареєстровано
10 Тертилова Н. Ю. 0.000 Зареєстровано