Зачекайте...

G13 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 2р 5м
ВМ 30
Заяв 3
1. Українська мова , k=1.25 , мін.бал 105
2. Математика , k=1.25 , мін.бал 105
3. Історія України , k=1.25 , мін.бал 105
4. Українська література , k=1.25 , мін.бал 105
4. Іноземна мова , k=1.25 , мін.бал 105
4. Біологія , k=1.25 , мін.бал 105
4. Географія , k=1.25 , мін.бал 105
4. Фізика , k=1.25 , мін.бал 105
4. Хімія , k=1.25 , мін.бал 105
5. Співбесіда , k=1 , мін.бал 105
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Канц О. М. 0.000 Зареєстровано
2 Савчин Д. О. 0.000 Зареєстровано
3 Канц М. М. 0.000 Зареєстровано