Зачекайте...

G13 Харчові технології

Технологічне Фаховий молодший бакалавр (на основі: Базова середня освіта) • денна форма • 3р 5м
ВМ 18 • К 3
Заяв 24
/ Зберігання, консервування та переробка м'яса
1. Співбесіда , k=1 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Фіть М. С. 181.000 Зареєстровано 181
  • Співбесіда: 181
2 Білий В. А. 174.000 Зареєстровано 174
  • Співбесіда: 174
3 Москаль М. Т. 172.000 Зареєстровано 172
  • Співбесіда: 172
4 Петрович А. І. 168.000 Зареєстровано 168
  • Співбесіда: 168
5 Білик В. Б. 166.000 Зареєстровано 166
  • Співбесіда: 166
6 Хоменко М. О. 159.000 Зареєстровано 159
  • Співбесіда: 159
7 Навроцький І. І. 148.000 Зареєстровано 148
  • Співбесіда: 148
8 Майстришин І. Т. 146.000 Зареєстровано 146
  • Співбесіда: 146
9 Хом`як В. Й. 145.000 Зареєстровано 145
  • Співбесіда: 145
10 Підлужний Н. В. 0.000 Зареєстровано
11 Ковальовська А. П. 0.000 Зареєстровано
12 Ільчишин І. М. 0.000 Зареєстровано
13 Мисько Р. І. 0.000 Зареєстровано
14 Чапляк А. Д. 0.000 Зареєстровано
15 Шубинець І. І. 0.000 Зареєстровано
16 Кухар Б. Р. 0.000 Зареєстровано
17 Карпа А. С. 0.000 Зареєстровано
18 Кичма Т. М. 0.000 Зареєстровано
19 Бойко В. Ю. 0.000 Зареєстровано
20 Патуляк М. І. 0.000 Зареєстровано
21 Шипка О. Т. 0.000 Зареєстровано
22 Єзерський О. А. 0.000 Зареєстровано
23 Гураль В. П. 0.000 Зареєстровано
24 Канюка Т. Р. 0.000 Зареєстровано